Miosliv

Min 25 års tårtar

Publicerad 2013-04-25 10:27:00 i Våra recept,

 
Glömde ju lägga in bild på min 25-års tårta som jag "slängde" ihop, använde mig av samma ingridienser som i Olles tårta jag gjorde, ni kan se tillvägagångsätt + recept HÄR. Supersmarrig! 

Drömmar som blir verklighet

Publicerad 2013-04-23 10:19:00 i Miosliv, Vardag,

Sen vi flyttade till huset, och det tog slut med Magnus så har jag fått kommentarer som "Ska du verkligen bo kvar i huset nu när du är ensam?" och jag svarar självklart JA, jag minns känslan av att sitta instängd i en lägenhet året runt, ha grannar som stör och ja, de mesta va jobbigt med lägenhet faktiskt, jag märker otrolig skillnad på hur JAG mår efter det "miljöombytet", vad är skönare än att kunna gå ut när man vaknat å bara sitta å suga in solen på trätrappen? och att kunna laga min egenodlade mat, att låta Charlie kunna bygga sina kojor i skogen precis vid huset eller på gården, att kunna vara uppe o spela hög musik om nätterna (om jag vill!) ja, det är jättemycket jobb, och JA det är klart att jag hade önskat det blev som vi hade planerat, hela familjen i huset.. men allt blir inte som man tänkt sig jämt men jag ger inte upp mina drömmar för det och jag flyttar aldrig   till lägenhet igen. Iallafall, här blir vi kvar ett tag... Via Charlies förskola har vi lärt känna några fler här i Göta, bla. Charlies bästis E med mor... här kommer en blandad kompott på bilder jag skrivit om ovan:
 
r d
 
 
 

Moster Heidi och kusin Adam på besök!

Publicerad 2013-04-21 02:01:00 i Foto i vardagen,

Idag kom moster Heidi och kusin Adam på besök till Lilla Edet, Heidi fyllde 27 igår och vi firade henne hos farmor idag, jättegod mat och Heidi hade bakat MASSOR av godsaker! Jag fick massa oreo-cupcakes i försenad-födelsedagsfika :) Ni hittar säkert recepten och inlägg om STOR baket hos HÄR hos Heidi. Iallafall, en mycket lyckad dag och kameran fick hänga med!
 
Vanligtvis fotograferar jag i RAW vilket gör att jag måste ha tillgång till ett program som konverterar (via redigerings-processen) till JPEG men min dator är för slö för photoshop så fick ta ett annat (sämre) program, därav bildkvalitén! ;) Är förresten bokad till ett dop nästa vecka, då funkar det inte med den kvalitén men som TUR är så har Högskolan Väst en hel datorsal med massa Apple datorer med Adobe program (Hanna är i himmlen) så :) redigering i skolan... såådär kul men bättre än denna sega skrothögen! Ojdå nu svamla jag iväg. Dagens bilder:
 
 
 

Om

Min profilbild

Hanna

Mamma. Fotograf. Skådespelare. Livsnjutare. Geocachare. Miljömedveten. Kontakt? https://fotografenhannaellenor.wordpress.com för mer info!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela