Miosliv

Semestertider

Publicerad 2010-06-30 01:14:45 i Mixed,

Eftersom vi har semester och inte rätt dator med hit så får vi ta månadens familjeblogg om någon vecka, hoppas ni har överseende med det! Men, jag kan gott rekomendera Mammabloggar.se där ni finner massa bra mammabloggar! (familjebloggar!) Tack Amanda för tipset! Nu är Miosliv också med där =)
Bloggar av mammor och gravida

Södra skåne

Publicerad 2010-06-30 00:35:20 i Miosliv,

Hemma. Havet.
Hemma är skåne till viss del för mamma, hon bodde här innan jag kom till världen, och i Värmland. Hemma för pappa är Värmland, där mamma också bodde ett tag. Alltså är jag på trekvarts-mark-hemma just nu. Och vi åkte långt ner idag, flera timmar i en glöhet varm bil! jag sov, jag lekte, jag tittade på alla djur vi passerade.. och jag var såklart rastlös! men tillslut så kom vi fram, vi började vistelsen till Tosselilla med att bada! och jag ÄLSKADE det! okej, det blev väl lite kallt tillslut, men det var det värt när man hade fått plaska av sig lite! Lille jag, lille Mio åkte tillochmed STORA rutchbanan med pappa! det var en syn att se.. pappa var nog den som njöt mest av åkturen.
Jag var jätte insmord i solkräm och vi försökte hålla oss i skuggan så gott det gick en dag som denna, men som ni ser fångade solen mig ändå! men hittills har det gått bra. Iallafall, vi fortsatte mot åk-attraktionerna, jag var såklart för liten för det mesta men lite mini tuff-tuff fick jag allt åka! och mamma med, hon höll på att välta tåget...
just det, på första bilden så har jag min nya puh-nack-kudde
jag fick häromdagen av pappa! väldigt praktisk.


Ja, sen åkte mamma några saker till och sist begav vi oss till badlandet igen, de va goast! vi förstår varför stängning är såpass tidigt, vi var helt slut efter bara 4 timmars lek! då begav vi oss in till centrum och Tomelilla för att äta mat! sen började den långa resan hem igen.


Hemma. Havet - på fredag. Nu: sova.
Imorgon: fortsatt semester, vilket innebär filosofera, det är jag bra på minsann!

Dag 1 och 2

Publicerad 2010-06-28 23:12:00 i Miosliv,

När mamma och pappa sover gott har jag mina små busidéer för mig...
Barnen utanför brukar vara väldigt intressanta!
Det kortet togs igår innan vi begav oss på semester, det var en låång resa för mig som är så liten. Men jag tog det lika cool-lugnt som jag brukar med allt annat! och det gjorde minsann Fritiof med!
Vi var väntade och blev varmt välkomnade, mat serverades och packning packades upp, vår lilla familj får låna gammel mormors nya husvagn! perfekt för oss! vi somnade rätt tidigt och låg i lugn och ro på morgonen. Jag njuter till fullo här nere, en stor gräsmatta att "hoppa på rompan" på, en Fritiof som springer omkring och leker och massa släkt som gärna leker med mig! Senare under dagen tog vi oss en promenix ut i det underbara vädret och in i skogen, över 25 grader i skuggan var det. Pappa band mamma en fin krans med sommarblommor ♥

När mamma och pappa gör såhär;
Ja, då får jag STORA ögon, för det är min pappa och min mamma!!!
och dom får väl inte pussa varandra? =) men efter en stunds pussande så började jag skratta!
När vi kom hem stensomnade jag gott på en filt i skuggan bredvid pappa och när jag vaknade begav vi oss till Vesljunga, ett badställe.
I början var jag väldigt skeptisk men tillslut släppte det, jag plaskade på ordentligt med mamma och pappa och promenerade länge omkring.

(bilderna är tagna i zoomat läge, därav väldigt suddiga)
Pappa var galen och både badade i sina kläder och pussade ihjäl mamsen i vattnet, själv jag satt en stund med gammel mormor och lekte i sanden... Sen bar det av hem där grillning väntade, nu stensover jag och pappa, mamma ska krypa ner och imorgon blir det upp tidigt - då ska vi ner till Tosselilla som ni kan läsa mer om HÄR och nu avslutar vi detta inlägg med ett konstaterande som vi började inlägget med:
Jag är snabb.
Om

Min profilbild

Hanna

Mamma. Fotograf. Skådespelare. Livsnjutare. Geocachare. Miljömedveten. Kontakt? https://fotografenhannaellenor.wordpress.com för mer info!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela