Miosliv

Övning ger färdighet!

Publicerad 2010-08-30 21:37:17 i Videoklipp,

Nu börjar jag få nytta av att ha bloggat, det är underbart att gå tillbaka och se Mios utveckling och allt som hänt! Här kommer ett videoklipp ifrån ikväll, nu behöver han inte balansera med händerna och "små" springer lite, det händer mycket på så kort tid! (Magnus gjorde ett pannband till honom, han ser redan sin son som taekwondo-mästare eller vad de nu heter :P)


Stunder av stillhet, ett ögonblick av ro ibland

Publicerad 2010-08-29 14:19:28 i Ord från hjärtat,

Jag kommer fortfarande på mig själv ligga bredvid dig, titta på dig, kanske lukta på dig, titta noga efter dina andetag och känna denna värme inombords när jag förstår att du är trygg, att du har det bra och att det är som dom säger, även om du växer för var dag så förblir du nog alltid min lille plutt!

Förändringar

Publicerad 2010-08-28 10:54:34 i Miosliv,

Vardagen har börjat krypa in och det är full rulle hela tiden hemma hos Johansson/Långkvist! dagishämtning och lämning, städ, träning, läxor, tvätt, möten och söka jobb och skola, hinna äta alla mål mat om dagen och förutom det även hinna med att umgås som familj! värst är väl att tiden går så fort, på gott och ont. Men, det ger så mycket tillbaka när man tillslut sätter sig ner, har gjort alla måsten och bara njuter av sin älskade familj!

Mio trivs jättebra på dagis, det märks tydligt att han övar förfullt på sin "gåning" där, nu nästan springer han fram när han väl har börjat här hemma =)

Pappa har eventuellt kommit in på en skola i kungälv, vi ska ner och titta på den nu på måndag!

och Jag (mamma) pluggar på förfullt, känner för var dag som går att det är helt rätt väg att gå. Har även gjort en stor förändring genom att Magnus hjälpte mig och klippte (ja klippte, vi hade ingen trimmer) av mig allt hår, nu är det 1 mm långt! anledningen? Lider av exem (har gjort så länge jag kan minnas) och den hade blivit såpass dålig att det varade och luktade illa för att inte tala om klådan. (har varit hos alla specialister inom området... inget har hjälpt) Det var knappt vi fick av håret pga av all varbildning, men nu är det gjort... och det känns... ovant, konstigt.. trivs inte så bra i det men hälsan går först! klådan har minskat och man slipper bry sig om att fixa håret =) Har även fått glasögon som kommer i veckan, som passar perfekt till den nya "frillan" !


Vi har även hunnit med första förkylningen "dagis-start-förkylningen". Häromdagen var vi ut till Gunnarsvattnet och fiskade, det diggade inte Mio speciellt mycket men plaskandet i vattnet var betydligt mycket roligare! fisken var inte på hugget alls, sen plockade vi lite blåbär och skogens guld... men Mio och pappa smaskade i sig alla blåbär som egentligen var till pajen vi skulle baka när vi kom hem... nu blev det ingen paj..... men blåa i munnen blev dem iallafall =) Nu är det lördag och familjedag står på schemat, badhuset nästa!

Om

Min profilbild

Hanna

Mamma. Fotograf. Skådespelare. Livsnjutare. Geocachare. Miljömedveten. Kontakt? https://fotografenhannaellenor.wordpress.com för mer info!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela