Miosliv

En dag

Publicerad 2010-09-26 19:47:14 i Miosliv,

Det har rått mycket sjukdom i huset, Mio har varit tät och hostat i en månad av och till, han och pappa har hostat ikapp senaste nätterna, vi var hos doktorn igår och fick hostmedecin. Mamma (jag) har legat i två förkylningar och en öroninflamation bland annat. I förra veckan blev det en del rännande mellan sjukrvården, vi sökte oss till Akuten på NÄL (det var söndag) för jag inte hörde något på mitt öra och de hänvisade till Jourcentralen på Källstorp, som i sin tur undersökte och konstaterade att det inte var vaxpropp utan svullen trumhinna och dem hänvisade mig att uppsöka min läkare nästa dag alltså under måndagen. Vilket jag gjorde, då var det en kraftig öroninflamation enligt henne så det blev penecillinkur. Här är bilder ifrån denna dagen;

Mio smaskade på pappas hembakade kanelbullar!


Vaddå? Jag käkade inte upp ALLA bullar..

Emellan vårdcentralerna stannade vi till på Överby för lunch..

 

Det blev Briggen, alltid supergod mat! idag blev det potatisgratäng med medaljonger, nybakt bröd med sallad!

Magnus avnjuter salladen!

Mio tyckte brödet var riktigt gott!

En trött Hanna efter alla stop på vägen och ingen hörsel på örat..

Det var dem bilderna vi hade på denna datorn, fler kommer framöver. Ikväll sitter jag och pluggar Naturkunskap A, läser det som kvällskurs på måndagar och sen Omvårdnad på heltid, imorgon är det naturprov, nu har dock min klass i Omv. gått ut på sin första APU och detta behöver jag inte göra då jag arbetat inom äldreomsorgen tillräcklig, alltså - en månad hemma med andra ord.. Mio är ledig ifrån dagis nu i 2 dagar då fröknarna hade "studiedag", sen blir det nog förkortning lite av hans dagis-tid när jag är hemma. Förresten, jag stylade upp "Mormor" igår då hon skulle iväg på party, vad tycker ni?

Resan till Värmland

Publicerad 2010-09-26 16:20:04 i Miosliv,

Äntligen!! nu har jag fixat så man kan ladda in systmkamera bilderna =)
Vi tar av där bilderna slutade, när vi åkte upp till värmland för några veckor sen..

Det var somsagt en impulsidé då mosters familj och Mios fars släkt bor där uppe, och det var Oxhälja. På vägen dit stannade vi till hos Emelie med familj i Gullspång, en väldigt höggravid Emelie (nu är lilla Olivia ute!) och två busiga töser Felicia som är jämnårig med Mio, och storasyster Tindra!Lek stod på schemat!
Felicia var cooolugn hela tiden :)


Såklart ska man putta fart!
En djup disskussion om barnvagnen..Sen fortsatte vår resa emot Nykroppa, första stoppet var hos Heidi då vi skulle överraska Maja och lämna Fritiof där (mer om det kan ni läsa HÄR)Moster var glad att se oss!


Båda mostrar!


Sen åkte vi upp till Mios farfar där vi skulle spendera natten, dagen efter begav vi oss in till Oxhälja där det åts brända mandlar... fotograferande..Vi delade på en Lango =) Västkustslango såklart!


Fyndade fiskesaker till papsen och bland annat regnkläder till Mio.Åkte karusell gjorde moster Maja och mamma med! (här ser ni resultatet av håravkapningen)Gosade gjorde vi med =)Och charmade framför kameran, detta är på vägen hem igen,
vi stannade bara en natt då dagis och skola körde igång på måndagen!


En trött Mio efter en händelserik helg! då passar Nene bäst!


Och leka med bilen såklart!


Det var den resan i bilder =)

Om

Min profilbild

Hanna

Mamma. Fotograf. Skådespelare. Livsnjutare. Geocachare. Miljömedveten. Kontakt? https://fotografenhannaellenor.wordpress.com för mer info!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela