Miosliv

Med Nymfparakit

Publicerad 2012-07-23 13:58:17 i Dagens bild,

Fast egentligen heter dem - nymfKAKADUA! Sådeså. Men Hjärtligt Välkomna till oss Berta & Nemo :) ni är efterlängtade! (Jag fick dem av jobbet)

Publicerad 2012-07-23 09:59:25 i Hanna gillar,

Din sol har landat I mitt knä och gått sönder. Våra rader trillar ur och ligger kvar. Jag tror vi ljög fast vi sa att det var sant vi var aldrig kära I varann de bara kändes likadant. I ett stökigt rum med båda fötterna på bordet. Jag har tagit båten över havet hitt igen för jag har en längtan som aldrig vill gå över. Jag tror jag måste stanna här tills jag återvänder hem. Såna som vi med lyckan mitt I sorgen. Vi ställer frågor jag är trött på mina svar. Men du finns I mina drömmar när jag sover. Jag vill förändra nån av oss men jag vet inte hur man gör. Jag andas in och det känns som första gången. Du håller om mig och jag vågar hålla kvar. Ja, vi kanske ljög fast vi sa att det var sant vi var aldrig kära I varann men det känns precis likadant. Min sol har landat I mitt knä och gått sönder. Våra rader trillar ut och ligger kvar. Det finns en fara I att aldrig hitta vägen och det finns nått vackert att vandra den ändå. Hur ska det gå?

Lek&buslandet och 3D!

Publicerad 2012-07-22 22:11:34 i Mixed,

Imorse tog jag ett impulsbeslut och 20 minuter senare satt jag och Charlie på bussen emot Göteborg. Tanken var att gå på Ice Age 4 i 3D på Bergakungen, men vi kom fram 4 timmar innan den började, så vi gick runt i femman där vi åt på Donken och sedan blev Charlie avmålad :) efter det var han uttråkad så vi tog spårvagnen till Hjalmar Brantings hållplats och Göteborgs största Lek&busland. Charlie var i extas! Vi hade gööörkul men det var ett rejält träningspass för mig! Två våningar och dom hade allt! 10 meter höga klättersaker, bowlingbana, 6 kalasrum, massvis med riktiga karuseller och typ 30x20 stor labyringklättring (sån som alltid finns på lekland) vi var utmattade när vi satte oss på bion. Charlie fyllde ju 3 förra veckan och detta var bl.a. Min present till honom. Han har aldrig gått på bio så även detta faschinerade honom. Han skötte sig bra de 2.30 h som filmen varade men i slutet ville han hem. Tror ni det var två som somnade gott på bussen hem? :) en awesome dag idag igen!!

Om

Min profilbild

Hanna

Mamma. Fotograf. Skådespelare. Livsnjutare. Geocachare. Miljömedveten. Kontakt? https://fotografenhannaellenor.wordpress.com för mer info!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela