Miosliv

Ny design åt Eva-Li!

Publicerad 2012-03-31 14:44:20 i Design,

Jag har skapat en ny design åt min mammas kusin Eva-li, som tyvärr har lösenord på bloggen, MEN ni kan även kika på den i min designblogg en tid framöver. Innan hade hon blogg.se:s grunddesign "Dusty Rose" men nu ville hon ha en anpassad efter sina önskemål och självklart hjälpte jag till :) Klicka på bilden för att se designen!

Spring i bena

Publicerad 2012-03-27 21:55:52 i Fotojobb,

Efter att jag skrev den rubriken kom jag på att den inte var särskilt passande för min del, jag tar mig fram nätt och jämt just nu med mitt skadade ben.. men ungarna på gårn har iallafall spring i bena! Vi var ner en sväng nu under kvällen och lekte lite, självklart måste det fotas lite! Vi träffa även på grannkillen som är grym på att jonglera och han lärde mig att jonglera med 3 bollar - deni! :D


HUS!

Publicerad 2012-03-26 23:07:03 i Hanna gillar,

Ååå idag kom sista klartecknet! Vi ska flytta till huset!! Det sker 1 juli och det är världens mysigaste hus som har allt! Och vi bor granne med min kära far och bror & Fritiof! Gångavstånd till bad, närmre Göteborg - där jag ev ska gå Fotograf Högskolan! En egen gård lixom - vilken lyx att slippa höra grannarnas snarkningar! Att kunna odla! Att kunna Grilla! Att Charlie kan leka hur mycket han vill! HÄR bor min far och det är somsagt precis bredvid vi ska flytta in :D Jag fotade massa när vi var där och tittade på det men jag hittar inte bilderna någonstans, men HÄR är två! lånade lindas bilder:

Vy från köket
Köket
Del av vardagsrummet

Dagtid
Altan + utsikt

Sen är det även ett jättestort "master" bäddrum, ett lite mindre, mysig garderob, på ovanvåningen finns ett rum som är i ordning (tänkte kanske ha fotostudio där) men enda vägen in är via en stege utifrån, det är 2 rum till som är orenoverade där uppe. Och en friggebo. Sen en tvättstuga, en toa med badkar ::

Om

Min profilbild

Hanna

Mamma. Fotograf. Skådespelare. Livsnjutare. Geocachare. Miljömedveten. Kontakt? https://fotografenhannaellenor.wordpress.com för mer info!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela