Miosliv

Hundpromenaden vid Läcköslott!

Publicerad 2011-03-29 21:35:51 i Fotojobb,

I söndags vart vi iväg till Läckö och hade hundpromenad med massor Fritiofar!

Tur att vi klädde oss varmt, för kallt var det!

Vackra Läcköslott!


Fikapausen uppskattades!

Lite spring i benen hade vi med..


Titta så många hundrar! Wooooffwoooff som Charlie säger!


Charlie ville ta en promenad..


Magnus var också sugen..


Vadå? Ska ja sitta här? Jag som ville promenera mera..


Vi försökte ta en samlingsbild.. alla tittar åt alla håll ;)


Mormor och Fritiof!

På vägen hem stannade vi till vid donken, Charlie har lärt sig ett nytt sätt att äta.. ett väldigt roligt sätt...

I am alive!

Publicerad 2011-03-29 11:15:24 i Ord från hjärtat,

Operationen gick bra, är vääldigt trött, sovit dåligt eftersom jag har väldigt ont i halsen och sen ett dropp i handen som inte passade mig så bra när jag behöver sova, rör mig så mycket i sömnen. Men nu är mandlarna borta!! Läkaren meddelade att det var ett bra val att få bort dem, de var många "proppar" i dem alltså ärr efter tidigare infektioner, måste också vara observant på om det börjar blöda, hon hade tydligen kommit åt en artär. Är sjukt nöjd med omvårdnaden i övrigt, flöt på riktigt bra. Delade rum med en dam och vi hade värsta utsikten över Trollhättans omkringliggande skogar. Nu är det däremot underbart att ha fått krypa ner i sin egen säng, saknar min Charlie nåt enormt men han har de bra hos momo o jonjon. Tur att han är där tills imorgon, för jag kommer somna snart och jag gissar jag jag sover.. till imorgon.
Kram på er!

Operation mandlar

Publicerad 2011-03-27 23:12:33 i Ord från hjärtat,

I fredags fick jag ett efterlängtat samtal, stått i kö på att operera mandlarna ett tag och nu fick jag en tid, det var ett återbud de fått in så jag ska opereras redan imorgon, antagligen idag för er som läser. 

DUMMADUMMA mig, jag googlade lite på mandlar och fann en blogg där en tjej visade med bilder hur det såg ut och läste om smärtan hon beskrev, den gick inte att jämföra med smärtan man har vid halsfluss... de är ungefär som att sitta och läsa förlossningsberättelser i vecka 39... usch, nu ångrar jag mig.

Magnus sa att den smärtan hon känner kanske jag inte alls upplever likadan, och det är ju sant, återigen dedär med att föda barn - vissa ser det som en förkylning, andra skulle lätt kunna hoppa ut igenom fönstret när det är som värst. Så, jag får helt enkelt tänka så, det kommer göra ont såklart men förhoppningsvis tål jag det.
Om två veckor kommer jag tacka mig själv för att jag förhoppningsvis slipper halsfluss (som jag haft flera gånger om året i många år nu) och är det värt det. Nu vill jag bara ringa och avboka allt,
m e n   j a g   s k a   f å   d e t  h ä r   g j o r t.
Charlie kommer vara hos mormor & jonny då jag sover på sjukhuset en natt och lär väl inte vara så kry dagen efter heller, Magnus går i skolan till 19.
Idag var vi på hundpromenad, jag bloggar mer om de på tisdag antagligen, nu ska jag pussa på mina killar!

Om

Min profilbild

Hanna

Mamma. Fotograf. Skådespelare. Livsnjutare. Geocachare. Miljömedveten. Kontakt? https://fotografenhannaellenor.wordpress.com för mer info!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela