Miosliv

Mina tips

Publicerad 2012-09-22 12:00:00 i Hanna gillar,

Jag har så länge jag kan minnas haft extremt svåra exem i hårbotten, de har kliat så mycket att jag på nätterna (omedvetet) kliat sönder skallen så hela kudden varit nerblodad. För 2 år sedan var det tillochmed så illa att såren blev infekterade varvid det luktade apa och gjorde SJUKT ont. Jag fick panik av det eftersom det var mitt i sommaren och jag hade tjockt, mycket tjockt hår. Så, av ren panik rakade jag av mig håret - Vilken lättnad!!!! Så underbart!!! Ni ska veta, att jag har testat inprincip allt, pratat med hudspecialister och frisörer. Testat alla schampon. Och äntligen, har jag funnit svaret!
 
 
 
Ge håret kärlek!
 
För det första - aldrig somna med håret blött. 
För det andra: Inte använda hård borste.
För det tredje: Schamponera och balsamera inte oftare än en gång i veckan!
För det fjärde: Använd inte billiga produkter! Och, ja jag skriver billiga eftersom precis inom allt idag, så får man vad man betalar för. Jag visste att schampot var bra (testade några gånger när jag bodde med frisörtjejerna i gymnasiet) men inte HUR bra det blev långvarigt. Exemen är väck och kvalitén på håret har aldrig varit bättre. Förresten, med vanligt "billigt" schampo tar man ofta överdrivna mängder varvid man måste köpa det ofta, dyrare schampon är drygare och det blir i slutändan samma summa!! En flaska kostar 250 och håller ungefär ett år för mig.
 
Och ja, eftersom jag svettas rätt mycket kan det kännas rätt fräscht att få sig en dusch, kroppen får det men inte håret jämt, utan då köpte jag även Silkesdroppar som min frisör använt på mig några gånger, jag älskar doften av det och det är en kur i sig för håret. På så vis känns håret fräscht. Även denna är dryg och håller ca ett år för en person.
 
 
I förra veckan testade jag även Babyfoot som jag hört bra recensioner om, sedan jag gick upp i vikt har jag ignorerat mina fötter och vad filning innebär så ni kan tänka er hur hårda mina sulor var. Jag var skeptisk till vad som skrevs - att den gamla huden ramlar av.
 
Man sitter alltså i två timmar i två "plastskor-påsar":
 
Under behandlingen:
 
Gå inte runt med dem! Och sen duschar man av fötterna. Sen har jag läst att det kan ta allt ifrån 1-7 dagar innan resultat. För mig tog det 5 dagar, jag tyckte det tog tid, en kväll låg jag extra länge i badet och när jag gick upp började huden släppa, jag tog en slö kniv och hjälpte till att skrapa av det mesta - och oroa er inte, det gör inte ont! Huden är på nåt sätt redan "avlägsnad" innanför varvid det väntar på att ramla av.
 
 
Vad tycker jag om resultatet?
 
Alltså, det finns forfarande en sula kvar, men inte alls så hård och "sleten" som innan och ja, det var ungefär vad jag räknat med så jag tycker det är värt pengarna och kommer defenetivt göra om detta.
 


Ifall någon är nyfiken så - NEJ inlägget är inte sponsrat utan jag ville bara dela med mig av mina tips och erfarenheter! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hanna

Mamma. Fotograf. Skådespelare. Livsnjutare. Geocachare. Miljömedveten. Kontakt? https://fotografenhannaellenor.wordpress.com för mer info!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela