Miosliv

Marstrand

Publicerad 2009-10-30 22:32:51 i Miosliv,

Idag kände vi för att komma iväg en sväng, meningen var att vi skulle åka vid 12 men vi låg och sov, mös och bara va fram till 14 idag :) Först skulle vi in till kungälv för att äta på någon restaurang, det var Vikingamarknad vilket gjorde det svårt att hitta restaurang för alla folk! Men tillslut hittade vi en bakom allt, tror den hette "Combi" och var SVINDYR! detta insåg vi först efter vi beställt :P I vanliga fall var det en rätt för 249:- men idag var det "Två för en" antagligen för det är fredag och dom måste sälja av eller något. Men det var dyrt som ... iallafall gott var det och pojken sov mestadels! Sen blev klockan 17 och mörkret kom smygande men vi gav oss inte för det! Vi åkte ut till marstrand och över till koön och vandrade på klipporna, Mio hängde på pappa i bärselet och stormtrivdes av att sitta framåt och se världen!! Ojj vilka ögon han hade! Men tillslut så tröttande han på allt och gav upp och somnade i sittande position!! Vi vandrade runt ön, igenom fästningen och andades in havsbrisen! Sååå mysigt :)

Sen bar de hemåt, trötta som vi var! Bilder utlovas under morgondagen, hittar icke USB-kabeln. Men här kommer tre bilder moster tog på mig härodagen:

Kommentarer

Postat av: Anna

Publicerad 2009-11-01 13:58:43

Hanna en liten rättelse , när du kommer ut till färgan är du på Koön,ska du fortsätta till Marstrand måste du ta Färgan över.....Kramis på dig...

Postat av: Svar

Publicerad 2009-11-01 14:29:39

Anna; Ja de stämmer nog, allt är Marstrand för mig hihi är inte där så ofta :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hanna

Mamma. Fotograf. Skådespelare. Livsnjutare. Geocachare. Miljömedveten. Kontakt? https://fotografenhannaellenor.wordpress.com för mer info!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela