Miosliv

Oändlighet

Publicerad 2012-11-21 01:26:00 i Miosliv,

Denna veckan bestämde vi att Charlie får vara hos mormor och Jonny eftersom jag har ett stort lass i skolan som måste betas av, bla. en omtenta. Så, allt jag gör just nu är - Läser/skriver, äter och sover - känns som jag aldrig kommer bli färdig. Saknar Charlie så otroligt men vet att han har det jättebra hos mormor,
 
 
 
Fått en tuff uppgift, som handlar om Kritiskt tänkande. Känns komiskt att jag som grävt mig ur en depression rätt nyligen ska formulera vad det handlar om när jag fortfarande tränar mig på att försöka att inte tänka för negativt, fast ioförsig behöver kritik inte vara negativt.. jaja ska väl få ihop nåt bra, hoppas jag. 
 

 
 
Dock har jag avsatt en stund till bio imorgon med min kursare Frida, Breaking Dawn såklart!! ska bli skönt att vädra huvudet lite. Känner mig som värsta gnällspiken över plugget men det ÄR tufft att få ihop det, samtidigt känner jag en otroligt stark motivation som inte funnits till studier innan vilket gör att jag känner mig trygg i studierna och att jag kommer klara av dessa åren! och det mina vänner, är något jag brukar ha mycket problem med - att komma i mål. Förut var det målet jag siktade på i allt och om inte nåt funkade bröt jag ihop och struntade i det, det var lättast känslomässigt så. Tills jag började inse att allt har konsekvenser och därigenom började jag istället må dåligt av alla krav som ställdes och skapade panikångest i sådana situationer. Idag, efter mycket kämpanden kör jag en bit i taget och vet att vissa dagar är tuffa - men det kommer bättre dagar, jag är bara människa och gör så gott jag kan, precis som alla andra och det mesta brukar faktiskt lösa sig utan att panikångesten behöver tränga sig på! Tror detta är en av anledningarna till att jag fixade slutbetyget tillslut!
 
 
Nej, nog om detta. Min stora oro just nu är min lille systerson som är inlagd för vätskebrist! Känner igen Heidis tankar när hon skriver, Charlie var inte gammal första gången han blev inlagd för att han drack Brickanyl och det var hemska dygn som kändes som dom aldrig skulle ta slut! Sänder all kärlek till er!! 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Hanna

Mamma. Fotograf. Skådespelare. Livsnjutare. Geocachare. Miljömedveten. Kontakt? https://fotografenhannaellenor.wordpress.com för mer info!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela