Miosliv

Stå med stöd

Publicerad 2010-03-29 01:52:12 i Charlies utveckling,

Den 28 mars 2010 så hände det! Pappa stod bakom och Mio stod på hallgolvet med händerna som stöd emot en pall, och pappa släppte taget! OCH MIO STOD SJÄLV :) vilken känsla! vi är så stolta över våran underbara son! Tiden går så fort och han utvecklas ständigt, och igår var verkligen ett "gyllene ögonblick" !!
Helgen har gått undan den med, vi fick besök av Denise i torsdags och under fredagen blev det lite shopping med henne, jag och mamma. Sen på kvällen åkte mamma, pappa och Denise och körde en timme bowling :) Denise vann, storslaget också! Under lördagen blev det mycket förberedelser inför mammas kalas med sina vänner (fyllde ju 22 i söndags) så vi hade över några goda vänner. Det bjöds på Kesokaka och vit/mörk-chokladmousse :) Vi fick även ordnat i ordning de sista detaljerna i vår lägenhet så nu är "flytten" över. Mio tittade nyfiket på Allan och Maries lilla Katarina som är 9 veckor. Och deras son var med och nyfiken över allt spektakel :) Vi hade riktigt trevligt, sen bar det ut på stan vi vuxna och började med "Backstage" som är en rockbar! Riktigt goda drinkar, härligt folk och underbar musik! :) Morsan stortrivdes! (men saknade Mio enormt!) . Vi begav oss vid 01 en sväng in på "Stålverket" där pappa och Denise tog sig en sväng på dansgolvet (mamma hade ont i fötterna av ovanan att ha klick-klack på sig!!) sen bar det av hem och vi somnade alla som stockar! (efter att ha pussat lille Mio på pannan som somnat så sött enligt mormor som vart barnvakt).
Under söndagen bar det av för Denise hem till skåne igen, tråkigt! Men vi har haft superkul :) Nästa gång är det vi som får åka ner till skåne en sväng! Annars har vi tagit det lugnt idag och gjort vardagliga saker. Fångade en sovande pojke som var långt borta i drömmarnas land, kanske drömmer han om nästa steg i utveckligen.....
Vad vet jag?

Om

Min profilbild

Hanna

Mamma. Fotograf. Skådespelare. Livsnjutare. Geocachare. Miljömedveten. Kontakt? https://fotografenhannaellenor.wordpress.com för mer info!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela