Miosliv

Coola pappor

Publicerad 2010-01-30 02:17:42 i Videoklipp,

Jag läser Camilla Läckbergs blogg, hennes Martin har häromdagen startat upp en sajt som riktar sig speciellt för pappor, tycker det är ett väldigt roligt initiativ! I bloggvärlden är det mest vi tjejer som håller igång, men nu finns det en plats för papporna - männen. Dock är vi tjejer också välkomna till sajten och hänga med i bla. Martin, Camilla och Charlies värld, men även Tobbe-trollkarl som nyligen blivit pappa! Idag introducerade dom även en ny krönikör (och egenbloggare) han heter Björn Wikström och dagens text är oerhört berörande, jag grät när jag hade läst klart den. Sådana texter hugger till riktigt ordentligt i hjärtat och imorgon (idag) åker jag och Mio hem och Magnus stannar kvar men det vill jag ju inte!! Jag vill ju vara med honom jämt... inte flera mil ifrån.
Sajten hittar ni HÄR.
Det ska bli spännande att läsa hans krönikor i framtiden men somsagt, dagens text berör starkt och så ska det vara, man ska älska varje sekund av livet.. men det är lätt att glömma. Helt enkelt, jag citerar Björns favorit ordspråk;

Bättre att älskat och förlorat än att inte älskat alls!






PS. Kommentar-funktionen fungerar lite annorlunda nu, klicka på "kommentera" som vanligt, då laddas inte en ny sida upp utan du får gå längst ned på sidan som är! Men det är viktigt att klicka på "kommentera" först. Sen är det fritt fram att uttrycka dina åsikter =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hanna

Mamma. Fotograf. Skådespelare. Livsnjutare. Geocachare. Miljömedveten. Kontakt? https://fotografenhannaellenor.wordpress.com för mer info!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela