Miosliv

Sjuklingar

Publicerad 2010-02-07 06:04:02 i Mios serie,

I vårat liv har nu hänt mycket just nu, vi har somsagt flyttat in ifrån friggeboden in i morbrors gamla rum. Och morbror har i sin tur flyttat med morfar och moster till deras lägenhet i Göta. Jag, mamma, mormor + Fritiof bor kvar här i huset till den 27:e då vi flyttar in i vår lägenhet i Trollhättan. Så det är mycket flyttsnack och fix just nu! Samtidigt som dörren står på vid gavel när alla flyttsaker ska ut (karlar!) och kylan in ligger jag och mamma och är sjuka, eller jag har vart sjuk i några dagar med feber och förkylning, mamma åkte på det igår (för fjärde gången på knappt tre månader..) men what to do.. Så här ligger vi iallafall fortfarande vakna kl 06.05 på morgonen för att en lite pojk inte kan somna pga rethostan =( mammas lilla älskling!!

Men roligt har vi! Detta filmades nyss; lillskrutten har upptäckt vad roligt det är att kul-sparka på vår hund, som ställer upp att offra sig att bli "sparkad" på bara för en anledning och det är faktiskt att han själv blir ledsen när han hör hur ledsen Mio är när han har ont i halsen/ tät i näsan. Han kommer in på badrummet när mamma torkar näsan och det förstår ni - det gillar INTE Mio! Men då kommer Fritiof för att trösta =) En klok hund detdär!





Förresten!




Kommentarer

Postat av: Marielle

Publicerad 2010-02-07 15:31:49

Tack ska du ha :) Så stor Charlie har blivit. DU får komma ner snart igen, vill träffa han och dig :) Kram

Postat av: Elin - Ett hus till oss

Publicerad 2010-02-07 19:07:14

Vad jobbigt med förkylningar hoppas de försvinner fort nu. Lycka till med flytten också!



Vilket gulligt bildkollage :)



Bilderna var tyvärr lite för små för att det skall bli bra. Du får gärna skicka några större :)



Jag önskar er en fin kväll!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hanna

Mamma. Fotograf. Skådespelare. Livsnjutare. Geocachare. Miljömedveten. Kontakt? https://fotografenhannaellenor.wordpress.com för mer info!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela